Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Çağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 0446 235 20 18
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://caglayanlisesi.meb.k12.tr
Adres : ÇAĞLAYAN BELDESİ CUMHURİYET MAH. ŞELALE CAD. ÇAĞLAYAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51 MERKEZ / ERZİNCAN
VİZYON : Eğitim ve öğretim süreci içinde; Yaşadığı Toplumun Değerlerine Saygı Gösteren , kendisine , Ailesine ve Ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren , Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren, bireylerin yetişmesi için ; Demokratik yönetim anlayışı içinde çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun , teknolojiye, Değişim ve Gelişime Açık Yerel ve Ulusal başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektedir.
MİSYON : Biz, Türk Milli Eğitiminin amaç ve İlkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, çağdaş, laik, demokratik, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kendine güvenen aydın ve erdemli bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Okulumuz 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında Güreş Branşında 2 öğrencimiz serbest ve Greko-Romen il birincisi Olmuşlardır.Güreş branşında Giresun ilinde yapılan Türkiye Okullararası Gurup 1.liğinde bir öğrencimiz Erzincan ilini ve okulumzu temsil etmiş ve aynı turnuvada 3.luk elde ederek Rize ilinde yapılan Okullararası Türkiye şampiyonasında ilimizi ve okulumuzu temsil etmiştir.Gene okulumuz Atletizm İl Birincilğine Toplam 7 öğrenciyle katılmış Bayanlarda ve Erkeklerde toplam 12 madalya alma başarısını ğöstermiştir.Satranç il birinciliği yarışmasına 3 öğrenciyle katılım sağlanmış ve 1 madalyayla yarışmayı bitirmiştir.

Öğretmen :9
Öğrenci :67
Derslik :10
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :3
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :335
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Sabah : 08:20-12:00 Öğlen : 13:00-15:15
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce / Almanca
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : Pansiyon Yoktur
Servis : Okulumuza ulaşım Erzincan Merkezden Çağlayan arabalarıyla sağlanmaktadır.
Ulaşım : Şehir merkezinden beldeye ve belde merkezinden şehir merkezine her yarım saatte bir minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : ÇAĞLAYAN BELDESİ CUMHURİYET MAH. ŞELALE CAD. ÇAĞLAYAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 51 MERKEZ / ERZİNCAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Çağlayan Çok Programlı Anadolu Lisesi,Erzincan şehir merkezine yaklaşık 26 km uzaklıkta,Erzincan Şelale yolu üzerinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2020-2021 Eğitim öğretim yılında üniversiteye yerleşme oranımız %70´tir.
Sportif Etkinlikler : İl genelinde düzenlenen sportif faaliyetler ve okul içi etkinliklere devam edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK, eTwinning ve Erasmus+ proje faaliyetleri yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları : eTwinning ve Erasmus+ faaliyetleri aktif bir şekilde yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning ve Erasmus+ kapsamında yurtdışı projeleri yürütülmektedir.
Yazdır :